Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Allergisch.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Allergisch.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Mijn goede ervaringen met een pollenhor.

Geschreven op: Vrijdag 20 Juni 2014 om 15:25
Ongepast of beledigend?

Wil even de goede ervaringen melden met een pollenhor, die ikzelf heb gemaakt.
Het was wel veel werk, maar kreeg een lokale zonweringswinkel zover een pakket te leveren. Het pollengaas(dubbel medisch gecertificeerd) heb ik gekocht bij een stoffenbedrijf uit Volendam, esvocampingshop.com, die ook nog eens een fractie van de prijs had van Luxaflex. Bij esvo kun je dit pollengaas trouwens ook in je eigen exacte lengte bestellen.
De ervaringen zijn heerlijk. Eindelijk vrij slapen, zonder ergens last van te hebben.

Groet,

Tom de Wit  

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: Frank van Zanen op Vrijdag 20 Juni 2014 om 15:29 Gek bericht?

Thanks voor de tip. Ik ga gelijk naar esvo in Volendam voor het anti-pollengaas en ga ook m''n eigen pollenhor maken! By the way: esvo heeft filmpjes in NL en Duits hoe je zelf een hor kunt maken.


Geschreven door: Tesco op Dinsdag 26 Mei 2015 om 15:41 Gek bericht?

Amai, wat een oprechte getuigenissen!
Toch niet een ordinaire marketingtruc van de producent?
Neen, dat zouden ze toch nooit doen...?


Geschreven door: Nšchste Station: op Zondag 15 Mei 2016 om 00:52 Gek bericht?

DORTMUND SCHARNHORST


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)