Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Allergisch.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Allergisch.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Dina

Geschreven op: Dinsdag 17 December 2013 om 22:53
Ongepast of beledigend?

Goedenavond,

Ik heb astma en allergisch voor huisstofmijt en ook voor bepaalde voedingsmiddelen zoals krenten, noten en bepaalde kazen.

Nu heb ik onlangs 2 antibioticakuren kort na elkaar gebruikt vanwege een nierbekkenontsteking die na de 1e kuur nog niet over bleek te zijn.

1,5 week na het afronden van de 2e kuur ben ik in de supermarkt in elkaar gezakt en werd ik (na 15 minuten out te zijn geweest) wakker toen we met de ambulance aankwamen in het ziekenhuis. Voordat ik in elkaar zakte was ik gedesorienteerd en verward. Een aantal dagen hiervoor zat ik helemaal onder de rode uitslag, ik heb dit wel gemeld bij het gezondheidscentrum maar hier is verder niets mee gedaan.
Ik ben nog nooit eerder weggeraakt of flauwgevallen en heb in het verleden voor behandeling van een blaasontsteking wel eens een kuur amoxicicline gekregen maar hier heb ik nooit last van gehad. Dit antibioticum was een andere; de naam is mij even ontschoten. Ik vraag mij af of ik nu een anafylactische shock heb gehad door deze antibiotica.

Heeft iemand hier ervaring mee en wat zijn de vervolgstappen geweest? 

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)